facebook.com Nytt serviceavtal – Uppkopplade vänner - cafebar
Nyheter
Nytt serviceavtal – Uppkopplade vänner
17 dec

Vi kopplar upp, Ni kopplar av!

Ni söker en smidig kaffeupplevelse med utsökt kaffe ur en problemfri kaffemaskin. Serviceavtalen säkerställer att ni alltid får en perfekt kopp.

Serviceavtal Uppkopplade vänner gör företagscaféet/kaffemaskinen smart. Vi har en kontinuerlig dialog med er kaffemaskinen som berättar för oss hur den mår. Vi agerar proaktivt* för att se till att allt fungerar som det ska.

Med serviceavtal uppkopplade vänner kan Ni alltid känna er trygga att ert företagscafé/kaffemaskin serverar den perfekta koppen.

Nyhet – Digital Informationstavla!

Ni vet hur svårt det kan vara att nå ut med information till medarbetare eller besökare. Nu finns ett enkelt sätt att nå ut med information och samtidigt erbjuda en perfekt kopp oavsett om ni finns på flera olika adresser, orter eller våningar.

Lösningen är en digital anslagstavla man köar till att få läsa, på kaffemaskinen. En informationstavla man köar till!

Enkel administration via inlogg på webben. Läs mer om informationstavlan här!

*Vill ni veta hur nya serviceavtal Uppkopplade vänner kan hjälpa er i vardagen, kontakta oss nu!

Café Bar och Johan & Nyström inleder strategiskt partnerskap
1 sep

Café Bar och Johan & Nyström inleder strategiskt partnerskap

Café Bar och Johan & Nyström inleder ett strategiskt partnerskap. Café Bar Sverige AB har ingått ett långsiktigt partnerskap med Johan & Nyström kring kaffe, maskiner och service. Samarbetet innefattar all försäljning...

LÄS MER
Långtidsverkande handdesinfektionsmedel
29 jun

Långtidsverkande handdesinfektionsmedel

Baserat på svenska uppfinningar med patenterad och certifierad teknologi erbjuder vi nu Safe Touch. Safe Touch är ett vattenbaserat handdesinfektionsmedel som inte torkar ut huden. Safe Touch eliminerar bakterier, virus och...

LÄS MER
ST1 & Café Bar
4 maj

ST1 & Café Bar

Café Bar har ingått samarbete med Välkommen in-butikerna som drivs av energibolaget St1, som även driver Shellstationerna i Sverige. St1 har utvecklat butikskedjan sedan 2018 då bolaget valde att ta över...

LÄS MER
Alla nyheter

Vi sätter smak och njutning först

Kaffe har varit vår passion sedan vi startade 1987. Vi sätter smak och njutning först och strävar hela tiden mot den ultimata kaffeupplevelsen.
Kontakta oss
preloader