facebook.com Café Bar och Johan & Nyström inleder strategiskt partnerskap - cafebar
Nyheter
Café Bar och Johan & Nyström inleder strategiskt partnerskap
1 sep

Café Bar och Johan & Nyström inleder ett strategiskt partnerskap.

Café Bar Sverige AB har ingått ett långsiktigt partnerskap med Johan & Nyström kring kaffe, maskiner och service.

Samarbetet innefattar all försäljning och drift av Johan & Nyström på Office Coffee-marknaden. Café Bar blir även underleverantör av maskiner och service inom Hotell Restaurang Café (HoReCa).

”Samarbetet med Johan & Nyström möjliggör att svenska kontor och arbetsplatser kan få njuta av Johan & Nyströms specialkaffe i säsong i kombination med de främsta kaffemaskinerna samt snabb och personlig service. Vi hoppas att detta gör att våra kunder får engagerade och energifyllda medarbetare som bidrar med kreativitet och möteseffektivitet. Johan & Nyströms tydliga mål om en fantastisk kaffeupplevelse överensstämmer väl med våra mål” säger Thomas Doyon, VD Café Bar.

1 september inleder vi partnerskapet. Då har alla företag Sverige möjlighet att köpa hållbart och högkvalitativt specialkaffe rostat av Johan & Nyström som levereras av Café Bar. Alla befintliga Office Coffee avtal med Johan & Nyström gäller och fullföljs enligt överenskommelse.

Café Bar är rikstäckande och har ett tydligt mål att alltid erbjuda en helhetslösning. En lokal närvaro allt ifrån Skellefteå i norr till Malmö i syd som jobbar efter mottot ”en perfekt kopp varje gång”.

Den bästa kaffeupplevelsen i fokus inför framtiden.
I takt med att kontorskaffet har vuxit för Johan & Nyström, har även Johan & Nyström vuxit som kafferosteri. Partnerskapet med Café Bar möjliggör nu ett annat fokus med kontorsskaffe skräddarsytt för framtidens företag.

”Det har varit en fantastiskt kul, spännande, utmanande men framför allt en väldigt lärorik resa. Våra lärdomar av ett erbjuda helhetslösningar inom kontorskaffe samt utvecklingen som skett på denna marknad har lett till att vi nu är redo att ta nästa steg till att skapa framtidens kontorskaffe”, säger Johan Morén, VD Johan & Nyström.

”För att fler där ute ska dricka bättre kaffe, ska vi fokusera på det som är vi bäst på; att köpa in, rosta och leverera det absolut bästa kaffet marknaden har att erbjuda. Det innebär att vi kommer att överlåta övriga delar till Café Bar, en partner som är bäst i klassen när det kommer till att garantera den bästa kontorskaffeupplevelsen för maskiner, service och smak”, fortsätter Johan.

Vi tror att partnerskapet kommer kunna ge våra gemensamma kunder fantastiska kaffeupplevelser i framtiden.

Alltid i gott sällskap,

Café Bar Sverige AB

För mer information: kundservice@cafebar.se

 

 

Långtidsverkande handdesinfektionsmedel
29 jun

Långtidsverkande handdesinfektionsmedel

Baserat på svenska uppfinningar med patenterad och certifierad teknologi erbjuder vi nu Safe Touch. Safe Touch är ett vattenbaserat handdesinfektionsmedel som inte torkar ut huden. Safe Touch eliminerar bakterier, virus och...

LÄS MER
ST1 & Café Bar
4 maj

ST1 & Café Bar

Café Bar har ingått samarbete med Välkommen in-butikerna som drivs av energibolaget St1, som även driver Shellstationerna i Sverige. St1 har utvecklat butikskedjan sedan 2018 då bolaget valde att ta över...

LÄS MER
Dricksvattenlösning
12 apr

Dricksvattenlösning

En vattenautomat på arbetsplatsen, ett naturligt komplement till kaffemaskinen. Vattenautomaten är lättplacerad Enkel att handha Serverar okylt stilla och kylt stilla vatten, alternativt okylt stilla, kylt stilla och kylt kolsyrat...

LÄS MER
Alla nyheter

Vi sätter smak och njutning först

Kaffe har varit vår passion sedan vi startade 1987. Vi sätter smak och njutning först och strävar hela tiden mot den ultimata kaffeupplevelsen.
Kontakta oss
preloader