facebook.com Långtidsverkande handdesinfektionsmedel - cafebar
Nyheter
Långtidsverkande handdesinfektionsmedel
29 jun

Baserat på svenska uppfinningar med patenterad och certifierad teknologi erbjuder vi nu Safe Touch.

Safe Touch är ett vattenbaserat handdesinfektionsmedel som inte torkar ut huden. Safe Touch eliminerar bakterier, virus och svampar. Safe Touch är patenterad och certifierad för att eliminera 99,99% av COVID-19 (SARS-CoV-2). Safe Touch erbjuder ett längre skydd (upp till 5 timmar) jämfört med alkoholbaserade desinfektionsmedel. Safe Touch är utvecklad och tillverkad i Sverige av Prebona AB. Det som gör Safe Touch unikt är att kiseldioxiden skapar ett osynligt skydd på huden. Tillsammans med den aktiva ingrediensen atomiserat silver skapar det ett skyddande skikt som ger den långvariga effekten.

Safe Touch innehåller inte alkohol och är ej brandfarligt, kan med fördel användas i alla typer av miljöer och kräver inget brandskydd.

Safe Touch är vänlig mot huden, den torkar inte ut händerna och är allergivänlig. Den skapar ingen klibbig känsla på händerna.

Safe Touch är långvarig och effektiv, med Safe Touch behöver du inte ständigt spraya dina händer, flaskan räcker så mycket länge.

 

Safe Touch finns i två storlekar, beställ här!

Café Bar och Johan & Nyström inleder strategiskt partnerskap
1 sep

Café Bar och Johan & Nyström inleder strategiskt partnerskap

Café Bar och Johan & Nyström inleder ett strategiskt partnerskap. Café Bar Sverige AB har ingått ett långsiktigt partnerskap med Johan & Nyström kring kaffe, maskiner och service. Samarbetet innefattar all försäljning...

LÄS MER
ST1 & Café Bar
4 maj

ST1 & Café Bar

Café Bar har ingått samarbete med Välkommen in-butikerna som drivs av energibolaget St1, som även driver Shellstationerna i Sverige. St1 har utvecklat butikskedjan sedan 2018 då bolaget valde att ta över...

LÄS MER
Dricksvattenlösning
12 apr

Dricksvattenlösning

En vattenautomat på arbetsplatsen, ett naturligt komplement till kaffemaskinen. Vattenautomaten är lättplacerad Enkel att handha Serverar okylt stilla och kylt stilla vatten, alternativt okylt stilla, kylt stilla och kylt kolsyrat...

LÄS MER
Alla nyheter

Vi sätter smak och njutning först

Kaffe har varit vår passion sedan vi startade 1987. Vi sätter smak och njutning först och strävar hela tiden mot den ultimata kaffeupplevelsen.
Kontakta oss
preloader