Varuautomater för företaget

Varuautomater

Med Café Bars varuautomater ger du dina anställda och besökare tillgång till stycksaker, snacks, frukt och mat dygnet runt, året om. Automaten kan utrustas med olika betalsystem som gör det enkelt för de som ska handla.

Matbaren 60

Matbaren 60

Vi gör det enkelt, dygnet runt. God, nyttig mat och dryck tillgänglig 24/7/365. Flexibel lösning, lokal matleverantör, enkel administration. Matbaren är öppen när du behöver energi, en paus eller förfriskning.

Festival 10

Festival 10

Festival varuautomat är den smarta lösningen vid behov av tillhandahållande av mat dygnet runt, året om och passar bra på offentliga platser och större företag. De mycket flexibla konfigurationsmöjligheterna erbjuder användaren att välja mellan snacks, drycker, fräscha rätter, frukt och yoghurt.

Melodia (6|30) Classic

Melodia (6|30) Classic

Med Café Bars kylda varuautomat Melodia ger Ni era anställa och besökare tillgång till godis och stycksaker dynget runt, året om. Med sin smidiga storlek är denna varuautomat perfekt för mindre ytor.

Tango Food

Tango Food

Tango Food har ett högeffektivt kylsystem som gör det möjligt att hantera färska matvaror och ger dina anställda och besökare tillgång till stycksaker 24 h/ dygn, året om.

Tango (6|36)

Tango (6|36)

Tango är en energisnål varuautomat med stor flexibilitet i visandet av produkter. Tango kan även utgöra en del i en större helhetslösning; i samma produktserie finns även kaffeautomaten Opera samt varuautomaterna Festival och Melodia.

Är du osäker?

Vi har lång erfarenhet av de mest olikartade förutsättningar och önskemål kring abonnemang på kaffemaskiner.
Hör gärna av dig till oss för att hitta en lösning som passar just ert kontor.

Kontakta oss här!

Vi sätter smak och njutning först

Kaffe har varit vår passion sedan vi startade 1987. Vi sätter smak och njutning först och strävar hela tiden mot den ultimata kaffeupplevelsen.
preloader